Monday, June 30, 2008

I AM....

During my third grade assignment I had my students create a poem. The title of the poem was I am. They were so fun...the kids did a brilliant job. We had a template that told us what type of thing to write for each line...for example: characteristics of yourself, something imaginary, something real....etc.

I kept one of my students because I loved it so much.....it made me laugh histerically...the spelling in it makes it a little hard to figure out...but even funnier once you get what he was saying. I am going to type it just as he did! ENJOY!

I AM
I AM TUFF AND HAPPY.
I OWAS WANT A RING TAIL LEMUR AS A PET.
I OWAS WANT TO BE A SOCCER PLAYER AND WIN A LOST OF TROFEES WHEN I MAKE A GOOL.
I CRIE AT MY UNGL POLE FOUILS AND WHEN I MISS MY DAD.
I DREAM I HER DAGON BREEHING FIRE.
I TOUCH SKALEESKIN.
I HERE A BAND NAME THE SPIBERS.
I FEEL GOD IS RITE BESIDE ME.
I FEEL HAPPY FOR MY MOM AND DAD AND MY FAMLY.
I WONT TO HAVE A NOW HOUSE AND BE RICH LIKE DONGLE CHOMP. (AKA DONALD TRUMP)
I THINK WENE I GROW UP I WONT TO DRIVE A MODIDIKEL.
I THINK GOS IS IN MY HART PRTAKING ME AND MY FAMILY.
NOW....HERE WAS MY EXAMPLE:
I AM BUBBLY AND PASSIONATE.
I WONDER IF THE PRESIDENT EVER DISLIKES HIS JOB.
I HEAR BIRDS SINGING.
I SEE SPARKLING DIAMONDS.
I WANT AN ORPHAN FROM CHINA.
I AM BUBBLE AND PASSIONATE.
I PRETEND THAT I AM A DANCER.
I FEEL THE BRUSH OF FAIRY WINGS ON MY FACE.
I TOUCH THE CLOUDS ON RAINY DAYS.
I WORRY ABOUT CHILDREN WHO DO NOT HAVE PARENTS.
I CRY WHEN I MISS MY FAMILY.
I AM BUBBLE AND PASSIONATE.
I UNDERSTAND WHAT LOVE IT.
I SAY GOD HAS A PLAN.
I DREAM ABOUT EVERYTHING UNDER THE STARS.
I TRY TO BE A FRIEND TO ALL PEOPLE.
I HOPE THAT PEOPLE SEE SOMETHING DIFFERENT IN ME.
I AM BUBBLY AND PASSIONATE.
So, this particular student did not quite get the activity nor did he follow directions...but for him...he did his best, and boy did it make me smile!

Tuesday, June 24, 2008

Mississippi Avenue


On a recent trip to Beverly Hills...and drive down the back roads of the city, I drove past Mississippi Avenue and had to stop for a photo. Who knew??? A little piece of home thousands of miles away from home brought the biggest smile to my face!
PRAYER REQUEST: ON SATURDAY JUNE 28TH, I AM TAKING 3 TESTS KNOWN AS THE CTEL. IT IS TO CERTIFY ME TO TEACH ENGLISH LANGUAGE LEARNERS (STUDENTS WHOSE FIRST LANGUAGE IS NOT ENGLISH)...SO PLEASE, PRAY I PASS IT. THIS IS MY ONLY CHANCE TO PASS IT SINCE THEY ONLY DO IT TWICE A YEAR...AND I NEED IT TO GET A POSITION THIS SCHOOL YEAR. PLEASE PRAY HARD. OFF TO STUDYING.......

Wednesday, June 18, 2008

CHUBBY BUNNY!!!!

**UPDATE** MY VERY GOOD AND RESPONSIBLE FRIEND, JENNIFER REMINDED ME THAT THIS IS A DEADLY GAME AND A HUGE CHOKING HAZZARD. I KNEW THIS BEFORE PLAYING AND TOLD EACH GIRL THEY WERE NOT ALLOWED TO CHOKE OR DIE. BUT, INCASE THERE IS A SMALL CHILD WATCHING....DO NOT PLAY THIS AT HOME OR ANYWHERE FOR THAT MATTER.


So, I know it has been forever since I last blogged. I am sorry. I miss it. One more day till my official Summer break, and the blogs will be back to normal. For now, here are some funny and a tad embarrassing videos of some of the greatest girls I know. We look or act like we could have been drinking....but there was nothing but sweet tea in our system! Video number three was shot the day after 1 and 2....and the battery died mid shoot.